به گزارش میراث آریا، مجید دوستی عصر روز دوشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: نماد ورکچی در راستای ارج نهادن به کسب و کار و پیشه تاریخی شهر زنجان در میدان ورکچی بازار پایین نصب شد. هدف دیگر از نصب این نماد که توسط محمدعلی جمالی هنرمند کشوری ساخته شده، گسترش آداب و رسوم تاریخی شهر زنجان است.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری زنجان با بیان اینکه یکی از رویکردهای سازمان سیما و منظر شهری در نصب المانها معرفی ظرفیتهای شهر در حوزههای مختلف است، افزود: ساخت نماد پهلوان حیدریان نیز در دستور کار قرار دارد.
او با بیان اینکه ساخت این المان جزو نمادهای هویتی، فرهنگی و تاریخی شهر زنجان است، گفت: این نماد توسط علی چراغی هنرمند کشوری در حال ساخت است.
دوستی اظهار کرد: طی دو سال گذشته ۱۰ نماد با مضامین و هویتهای مختلف در شهر زنجان نصب شد درحالیکه طی سالهای گذشته فقط چند نماد با هویت تاریخی و فرهنگی در سطح شهر نصب شده بود.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری زنجان گفت: با توجه به اینکه استان زنجان هنرمندان مشهوری در حوزه صنایع دستی دارد و در این بخش سرآمد است از همین رو تعداد بیشتری از نمادهای صنایعدستی در شهر زنجان نصب میشود.
او خاطرنشان کرد: نمادهای مد نظر در کمیته سیما و منظر شهری زنجان که متشکل از کارشناسان مختلف است بررسی و نهایی میشود.
دوستی گفت: موضوع توسعه متوازن در تمامی مناطق شهر زنجان در حوزه نصب نمادها رعایت شده است.
نام «وَرَکچی میدان» برگرفته از بوته خار است، ورک، خارهای بیابانی بوده که در قدیم به عنوان سوخت گیاهی استفاده میشده است. محل فروش و توزیع این گیاه، میدان ورکچیها بوده که یکی از میادین قدیمی بازار زنجان است.
انتهای پیام/
نظر شما